Belangrijk

Zo krijgt u ACSI Club ID gratis:


  • U koopt een nieuw product, online of in de winkel (2012-edities)
  • U heeft een CampingCard ACSI abonnement
  • U boekt een ACSI kampeerreis die in 2012 vertrekt

Alle abonnees van CampingCard ACSI ontvangen de nieuwe gids, met daarin een code om gratis ACSI Club ID te bestellen, in december 2011. 

Wanneer u een gids bestelt in onze webshop, ontvangt u deze begin 2012. U kunt al wel direct ACSI Club ID bestellen. Gratis. 

Begin 2012 kunt u de gidsen in de winkels kopen. Bijgesloten zit een code waarmee u ACSI Club ID gratis kunt bestellen in onze webshop. Deze code is geldig tot en met 01-10-2012.

Gaat u in 2012 mee met een ACSI kampeerreis? Dan ontvangt u na uw boeking een code om ACSI Club ID gratis te bestellen.

Code


Een code om ACSI Club ID te bestellen kan slechts eenmaal gebruikt worden. Mocht u op een beurs een (extra) code hebben ontvangen, dan kunt u die weggeven aan iemand anders.

Let op! De code die staat op de bijgesloten flyer in uw campinggids is geldig tot en met 01-10-2012.

Geldigheid


ACSI Club ID is één jaar geldig. U kunt de geldigheid van ACSI Club ID verlengen voor het einde van de vervaldatum (die op de pas staat). Dit kan vanaf twee maanden voor die datum. Wanneer u dat niet doet vervalt de geldigheid van de pas. U hoeft dus nergens 'op te zeggen' of iets dergelijks.

U bent er zelf verantwoordelijk voor dat er actuele en correcte gegevens op uw ACSI Club ID staan. Indien dit niet het geval is, kunt u geen aanspraak maken op de ACSI Club ID WA/BA-verzekering.

Let op: niet alle ACSI-campings accepteren de pas als legitimatiebewijs. In onze campinggidsen op onze websites staat per camping vermeld of u er terecht kunt met ACSI Club ID.

Let op: De kans is groot dat u op een camping in Noorwegen, Zweden, Finland of Denemarken een speciale kaart dient te tonen bij de receptie. Deze kaart kunt u aanschaffen op de eerste camping die u bezoekt.

Gebruik


ACSI Club ID is persoonsgebonden. Bij misbruik heeft ACSI het recht om de pas te deactiveren.

Voor wie?


ACSI Club ID is te gebruiken door kampeerders met één van de volgende nationaliteiten: Nederlands, Belgisch, Frans, Duits, Oostenrijks, Zwitsers, Brits (Engels, Schots, Waals en Noord-Iers), Iers en Deens.

Let op! Kampeerders met bovenstaande nationaliteit, maar niet woonachtig in Nederland, Duitsland, Frankrijk, België, Denemarken, Zwitserland, Oostenrijk, Ierland, Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Zweden, Finland, Portugal, Spanje of Italië, kunnen ACSI Club ID niet aanvragen om verzekering technische redenen.

Op dit moment moeten wij dus sommige kampeerders helaas teleurstellen. Wij zijn echter bezig om het aantal nationaliteiten en landen op korte termijn uit te breiden.

Uw huidige Camping Carnet opzeggen


Vergeet niet uw huidige Camping Carnet op te zeggen. U kunt dit document printen, invullen en opsturen. U dient dan wel zelf even het adres van de organisatie op te zoeken.

Legitimatie


Let op: ACSI Club ID kan niet gebruikt worden als identiteitskaart bij politiecontrole. Het is dus belangrijk dat u altijd uw paspoort of een andere identiteitskaart bij u heeft als u naar het buitenland reist.

WA/BA-verzekering* (vernieuwd!)


Met ACSI Club ID kunt u onbezorgd op vakantie. Voor gebruikers van deze pas hebben wij een WA/BA-verzekering afgesloten bij Meeùs Assurantiën.

De verzekering dekt de wettelijke aansprakelijkheid tijdens uw verblijf op een camping, in een gehuurde accommodatie of in een hotel. Dus aan derden toegebrachte zaak- en/of letselschade. Niet alleen de pashouder is verzekerd, maar ook de rest van het reisgezelschap (tot maximaal 11 personen).

De dekking is wereldwijd, met uitzondering van de Verenigde Staten en Canada.

Mocht er door omstandigheden een situatie ontstaan waarin de pashouder zijn reisgezelschap tijdelijk moet achterlaten, dan zijn de overgebleven personen nog altijd verzekerd.

Bij schade


Hopelijk heeft u de WA/BA-verzekering helemaal niet nodig. Maar als dat wel het geval is, zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen. Bijvoorbeeld wanneer u per ongeluk uw fiets bij het neerzetten door het tentzeil van uw buurman laat vallen. Of wanneer uw voetballende zoontje het doel mist en een ruit van de receptie raakt.

U kunt bij schade contact opnemen met de klantenservice van Meeùs:
+31 (0) 26 - 4001291
schade.arnhem@meeus.com

Bij schade bent u verplicht deze zoveel mogelijk te beperken en het voorval onmiddellijk te melden.

Het is niet toegestaan enige betaling te doen dan wel aansprakelijkheid te erkennen!

Eigen risico


Op alle schades is een eigen risico van € 100,- van toepassing.

Condities en dekkingsoverzicht


U kunt hier een overzicht downloaden met de dekking, uitsluitingen en condities van de WA/BA-verzekering*.
*WA is de Nederlandse term. BA wordt gebruikt in België.