Belangrijk

Geldigheid


ACSI Club ID is een doorlopend lidmaatschap. De geldigheid van ACSI Club ID wordt automatisch aan het einde van de vervaldatum (die op de pas staat) verlengd. De automatische verlenging opzeggen kan op ieder moment, maar uiterlijk twee maanden voor de vervaldatum. Wanneer u dat niet voor de einddatum doet, wordt de geldigheid van de ACSI Club ID met een jaar verlengd. 

Besluit u op te zeggen dan kunt u dat laten weten via het contactformulier, onder vermelding van uw pasnummer en naam. Of telefonisch via +31(0)488-471434 of per post naar ACSI Club ID, Postbus 34, NL 6670 AA Zetten.

Het is goed om u te realiseren dat u zelf een nieuwe pas aan moet vragen op het moment dat uw legitimatiebewijs verlopen is. Dit komt omdat u met uw nieuwe paspoort/identiteitskaart een nieuw documentnummer en een nieuwe uitgiftedatum krijgt die dan niet meer overeenkomen met de gegevens op de pas. Wilt u een nieuwe ACSI Club ID aanvragen? Dat kan. Bel dan met onze klantenservice (+31 (0) 488 - 471434) en vraag kosteloos een nieuwe pas aan.

Let op: Niet alle ACSI-campings accepteren de pas als legitimatiebewijs. In onze campinggidsen én op onze website staat per camping vermeld of u er terecht kunt met ACSI Club ID. Het kan voor komen dat u in sommige landen, waaronder Spanje, Italië en Kroatië, alsnog uw legitimatiebewijs af moet geven wegens plaatselijke regelgeving.

Gebruik


ACSI Club ID is persoonsgebonden. Bij misbruik heeft ACSI het recht om de pas te deactiveren.

Voor wie?


ACSI Club ID is te gebruiken door kampeerders met één van de volgende nationaliteiten: Nederlands, Belgisch, Frans, Spaans, Noors, Fins, Italiaans, Zweeds Duits, Oostenrijks, Zwitsers, Brits (Engels, Schots, Welsh en Noord-Iers), Iers en Deens.

Let op! Kampeerders met bovenstaande nationaliteit maar niet woonachtig in Nederland, Duitsland, Frankrijk, België, Denemarken, Zwitserland, Oostenrijk, Ierland, Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Zweden, Finland, Portugal, Spanje of Italië, kunnen ACSI Club ID niet aanvragen om verzekering technische redenen.

Uw huidige Camping Carnet opzeggen


Indien u op dit moment al een Camping Carnet bij een andere aanbieder heeft, dient u deze op te zeggen. U kunt deze opzegging compleet maken door dit document printen, invullen en opsturen. U dient dan wel zelf het adres van deze andere aanbieder op te zoeken.

Legitimatie


Let op: ACSI Club ID kan niet gebruikt worden als identiteitskaart bij politiecontrole. Het is dus belangrijk dat u altijd uw paspoort of een andere identiteitskaart bij u heeft als u naar het buitenland reist.

WA/BA-verzekering*


Met ACSI Club ID kunt u onbezorgd op vakantie. Voor leden van deze pas hebben wij een WA/BA-verzekering afgesloten bij Acura Assuradeuren.

De verzekering dekt de wettelijke aansprakelijkheid tijdens uw verblijf op een camping, in een gehuurde accommodatie of in een hotel. Dus aan derden toegebrachte zaak- en/of letselschade. Niet alleen de pashouder is verzekerd, maar ook de rest van het reisgezelschap (tot maximaal 11 personen).

De dekking is wereldwijd, met uitzondering van de Verenigde Staten en Canada.

Mocht er door omstandigheden een situatie ontstaan waarin de pashouder zijn reisgezelschap tijdelijk moet achterlaten, dan zijn de overgebleven personen nog altijd verzekerd.

Bij schade


Hopelijk heeft u de WA/BA-verzekering helemaal niet nodig. Maar als dat wel het geval is, zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen. Bijvoorbeeld wanneer u per ongeluk uw fiets bij het neerzetten door het tentzeil van uw buurman laat vallen. Of wanneer uw voetballende zoontje het doel mist en een ruit van de receptie raakt.

U kunt bij schade contact opnemen met de klantenservice van Acura en vragen naar de afdeling groot zakelijk - afdeling bedrijfsaansprakelijkheid: 
+31(0)88-7654000
schade@acura.nl

Bij schade bent u verplicht deze zoveel mogelijk te beperken en het voorval onmiddellijk te melden.

Het is niet toegestaan enige betaling te doen dan wel aansprakelijkheid te erkennen!

Eigen risico


Op alle schades is een eigen risico van € 100,- van toepassing.

Condities en dekkingsoverzicht


U kunt hier een overzicht downloaden met de dekking, uitsluitingen en condities van de WA/BA-verzekering*.
*WA is de Nederlandse term. BA wordt gebruikt in België.