Dit is ACSI Club ID

Het ACSI Camping Carnet is speciaal ontwikkeld voor de Europese kampeerliefhebber. Het is een pasje dat vele voordelen biedt voor de gebruiker.

Op vertoon van ACSI Club ID hoeft u uw paspoort niet meer af te geven tijdens het inchecken*. Daarnaast bent u, en uw reisgezelschap (tot 11 personen) automatisch WA/BA-verzekerd! Niet alleen op een camping, maar ook bij een verblijf in een gehuurde accommodatie of een hotel. De dekking is wereldwijd, met uitzondering van de Verenigde Staten en Canada.

Dat is echter niet alles. ACSI Club ID biedt leden van het Camping Carnet met grote regelmaat interessante kortingen op kampeerartikelen en uitstapjes. Daarmee heeft het nieuwe ACSI Camping Carnet alles om onmisbaar voor de kampeerliefhebber te worden. Alle voordelen staan hier in een overzichtelijk rijtje.

De ACSI Club ID wordt geaccepteerd op bijna 8800 campings in heel Europa. Een lidmaatschap op ACSI Club ID kost slecht € 4,95 per jaar! 

Kijk bij Bestellen hoe u in het bezit kunt komen van ACSI Club ID. Voor gebruik van de pas is het raadzaam om de pagina Belangrijk door te lezen.

Let op: Niet alle ACSI-campings accepteren de pas als legitimatiebewijs. In onze campinggidsen én op onze website staat per camping vermeld of u er terecht kunt met ACSI Club ID. Het kan voor komen dat u in sommige landen, waaronder Spanje, Italië en Kroatië, alsnog uw legitimatiebewijs af moet geven wegens plaatselijke regelgeving.