Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN
ACSI Club ID een product van ACSI Publishing BV, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Arnhem onder nummer 10017059. Wilt u meer informatie? U kunt ACSI Publishing klantenservice bereiken via +31(0)488-471434 of via het contactformulier.

Internet: www.ACSIclubID.eu
KvK: 10142919
BTW: NL803231325B01

Toepassing verkoopvoorwaarden
Door een bestelling te doen via ACSI Club ID webshop gaat u akkoord met deze verkoopvoorwaarden. De bestelling wordt direct per e-mail bevestigd. De producten die via ACSI Club ID webshop verkocht worden vallen binnen de Nederlandse wet- en regelgeving.

Lidmaatschap
ACSI Club ID is een doorlopend lidmaatschap. De geldigheid van ACSI Club ID wordt automatisch aan het einde van de vervaldatum (die op de pas staat) verlengd. De automatische verlenging opzeggen kan op ieder moment, maar uiterlijk 2 maanden voor de vervaldatum van uw ACSI Club ID. Wanneer u voor de einddatum dat niet doet, wordt de geldigheid van de ACSI Club ID met een jaar verlengd.

Besluit u op te zeggen dan volstaat een eenvoudige mededeling per mail, voorzien van uw pasnummer en naam, telefonisch via +31(0)488-471434

Wet Verkoop op afstand
Op alle artikelen die ACSI Club ID via websites in eigen beheer of via partnersites verkoopt, is de wet 'Verkoop op afstand' uit de Nederlandse wet- en regelgeving van toepassing. Deze wet biedt consumenten bescherming bij aankoop van producten via het medium internet.

Productinformatie
De belangrijkste kenmerken van de producten worden per artikel zichtbaar wanneer u in ACSI Club ID webshop klikt op het betreffende product.

Prijzen
De verkoopprijzen staan onder elk product vermeld. Indien een aanbieding op een bepaald product van toepassing is, staat deze duidelijk vermeld, samen met de reguliere verkoopprijs. De vermelde prijzen in euro's zijn inclusief BTW en inclusief portokosten.

Tarieven abonnementen en lidmaatschappen
ACSI Publishing BV behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om overeengekomen tarieven voor abonnementen en/of lidmaatschappen tijdens de looptijd van de overeenkomst aan te passen. Eventuele nieuwe prijzen worden minimaal  twee maanden van tevoren gecommuniceerd via de website van het product en in de ACSI webshop.

Elke aankoop dient direct betaald te worden. Bij het afsluiten van een abonnement of lidmaatschap, geeft u automatisch een machtiging af. De machtiging wordt bij betaling van de eerste abonnements- of lidmaatschapsperiode automatisch afgegeven voor het afschrijven van de bijdragen voor toekomstige periodes. De afschrijving vindt één keer per periode plaats, ná levering van het product.

Geldigheidsduur van aanbieding
Aanbiedingen gelden zolang als artikelen en prijzen in ACSI Club ID webshop worden vermeld tegen gereduceerd tarief. Indien een artikel niet meer leverbaar mocht zijn, ontvangt u hierover bericht.

Wijziging doorgeven
Heeft u wijzigingen? U kunt ons telefonisch bereiken op: +31(0)488-471434.

Nog vragen?
Voor vragen waarop u geen antwoord heeft kunnen vinden, kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Om u snel van dienst te kunnen zijn, vragen wij u het onderwerp van uw vraag aan te geven. U kunt ons ook telefonisch bereiken op: +31(0)488-471434